Scroller's Quote

"its ME... and only ME... coz the rest is HISTORY..." -peace-

Ahad, 16 November 2008

Dua Minggu Yang Diam ...

Salam semua...
Maaf kerana lama menyepikan diri... Kepada Bro ABOO, gua tak @ belom kene tangkap ISA lagi (na'uzubiLlah...)... Heh!
Semenjak 2 minggu yang lepas, saya pergi bertapa... (nama pun laxmana a.k.a. Pertapa Arjuna kan? Heheh!) InsyaALLAH, akan menyambung pertapaan lagi dalam satu tempoh masa...
Apa yang saya dapat janjikan di sini, saya tak pernah melupakan laman maya kesayangan ini, serta semua yang selalu sudi bertandang ke sini... Harapan saya, selepas habis tempoh pertapaan ini, saya dapat terus menulis dan sekaligus berkongsi pendapat dengan kalian semua...
RINDU banget dong dengan blog nih! Waduh2!
But, still... I'm following all the issues... Its just, I've got no time to write here...
I'm working on something that will benefit many peoples in the future... Believe me... ;)
Kepada Qaseh, miss you so much...heheh! Jangan gossip taw! Kepada Aboo & Lady Dark, Hilal, Pendekar, Daus, Aflah, Yanty, Firazzurri, Zubli Z, Perfectwater, Abu Naufal, dan semua lah (dah tak sempat nak taip dah nih, heheh!) sahabat-sahabat yang setia berkunjung ke sini, nantikan kemunculan gua... DENGAN TOPIK-TOPIK baru dan tulisan yang asli (sekali-sekala akan selit jugak la macam tulisan-tulisan sebelum ni)!!!
Gambate ne! ;)
p/s : harap-harap, Nobisha tak buang gua daripada Debat Rakyat... Heheh!

12 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

?

qasih... berkata...

goodluck!!
miss u too..."(^_^)"

PENDEKAR berkata...

ALLLLOoooooooooooo,

Bro.... aper cerite? Heh, suram kejap dunia blog-memblog, heh....

FirAzzurri berkata...

salam..

selamat lu buat pengakuan le pergi bertapa, gua suspek lu merajuk membawa diri dek kerana kecelaruan ekonomi dan politik dunia..hahaha.. anyway good luck in wat eva u do bro... doaku selalu ada buatmu..;-)

Fazrul Shahril berkata...

salam bro.. ingatkan hang pi mana tah? senyap ja tetiba hee.. bertapa rupanya hee.. cari ilham apa tu?

Aboo berkata...

Kepada Qaseh, miss you so much...heheh!

Qaseh..Miss you too!

Alhamdullilahh,gua pun dah check list kat Kamunting,Takde nama 'Rajoo'. Alhamdullilahhh..

Bikin apa yg lu rasa betol!Blog ni,bila kita dah mati nanti...kita tinggal jugak!CUma apa yg kita tulis yg akan dipersoal kelak!

Takpe...Tak perlu taksub memblog!Huhu...

Apa pun lu bikin...Jgn sampai masuk 999 atau 3-60!Huhu


Roger!

perfectwater75 berkata...

Salam Bro!!!

Syukurlah masih di luar KEMTA, ingat dah berjaya diDIAMkan oleh mereka yang sama waktu dengannya tapi ko muncul semula...syabas! Hidup jangan tak hidup!

thx!

p/s: wah!!!! QASEH sudah balas rindu, ini boleh bikin hati marah niiii......hehehe! lepas ni saya pun nak "MISS" juga la...

kuchalana berkata...

weh.. skang ni musim busy nih.. kekeke..

tajudin berkata...

abang pi gali minyak ke??? kalau jumpa minyak, jual murah-murah la...itu pun benefit people wooo

PENDEKAR berkata...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA.

MEMAHAMI ERTI PENGORBANAN NABI IBRAHIM YANG SANGGUP MENGORBANKAN ANAKNYA KERNA CINTA PADA ALLAH

MARDHOTILLAH

:-)

BurungBelatuk berkata...

salam eiduladha...semoga kita dirahmatNya selalu,amin....

Aboo berkata...

Yoo, Lax aka Rajoo!

Lu hilang lagi...ke mana lu membawa diri?! Jgn sampai kena langgar lari...

Happy eid-adha utk lu...!


Roger!

Meniti Titian Usang

MY LATEST ARTICLE !!!

Puncakmaya * The House of Balance Living

Terkini Dari Sidang Parlimen MAYA

Itu Ini Begitu Begini Nur Aflah

Macam-Macam Isham Tukar Tiub

Dari Seorang Tukang Tarik Beca

Ceritera Husin Lempoyang

Jom Lepak Jap !!!

Serpihan Daulah SULU