Scroller's Quote

"its ME... and only ME... coz the rest is HISTORY..." -peace-

Sabtu, 13 Disember 2008

BUZZ!!!

Beberapa lama menyepi dari dok tekan-tekan keyboard nih, bila mula nak tekan-tekan semula rasa kekok plak... Heheh!

Pertapaan gua tak selesai lagi nih... InsyaALLAH dalam masa terdekat segalanya akan kembali seperti sediakala... Kepada semua, tolonglah tengok-tengokkan laman ni ye, coming soon saya akan menulis berkenaan beberapa tajuk dan topik yang agak diminati ramai lah jugak... So, tunggu...

Hmm, masih ada masa kejap lagi nih, saya nak sambung sket k...

"I dont wanna close my eyes
I dont wanna fall asleep
Coz I miss u baby
And I dont wanna miss a thing..."

Tu rangkap lagu nyanyian Aerosmith, I DONT WANNA MISS A THING... Ada orang panggil, lagu ARMAGEDDON... Suka ati korang lah nak panggil apa pun, yang penting sekarang ni tiap-tiap malam gua dengar lagu tuh...

Heheh!

Seuntai madah buat semua...

"You don't stop laughing because you grow old...
But you grow old because you stop laughing"

p/s : tunggu my come back!

3 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

OK

Cantik!

qasih... berkata...

..sambung

'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing..'

tajudin berkata...

dah setahun blog ni tak di update...

Meniti Titian Usang

MY LATEST ARTICLE !!!

Puncakmaya * The House of Balance Living

Terkini Dari Sidang Parlimen MAYA

Itu Ini Begitu Begini Nur Aflah

Macam-Macam Isham Tukar Tiub

Dari Seorang Tukang Tarik Beca

Ceritera Husin Lempoyang

Jom Lepak Jap !!!

Serpihan Daulah SULU