Scroller's Quote

"its ME... and only ME... coz the rest is HISTORY..." -peace-

Khamis, 23 Oktober 2008

SIRIH PULANG KE GAGANG ...

Entri ini merupakan pengumuman buat semua. Bermula 24 Oktober sehingga 01 November, laman ini tidak akan dapat aktif menyiarkan entri serta artikel-artikel baru. Namun begitu, sekiranya terdapat beberapa saat kesempatan, saya akan pastikan laman ini tidak GERSANG daripada sebuah pengemaskinian.

Buat rakan-rakan, maaf atas ketidak-aktifan ini. Maka, bagi mengelak para pengunjung laman ini (terutama para pengunjung TEGARRR) daripada keGERSANGan, saya titipkan sebuah lagu dendangan GERSANG... Masih Aku Terasa... Terimalah...



JADUAL SAYA
24/10 - sibuk dengan sebuah persiapan...
25/10 - ada meeting penting...
25/10 - sebelah malam dah kena bermalam kat LCCT...
26/10 - awal pagi (7.15pagi) berangkat ke Sandakan...
26/10 - 10.30 pagi attend Mesyuarat Agung (suatu pertubuhan)...
26/10 - petang sampai malam, bermesra dengan keluarga (rindu...hehe)...
27/10 - meeting penganjuran program...
28/10 - jelajah kawasan Libaran (political interest...hehe)...
29/10 - jalan2 round Sandakan sambil jumpa member...
29/10 - cek gaji dah masuk ke blom... ;)
30/10 - petang (5.10petang) berangkat balik Kehel...
30/10 - mesti penat!!!
31/10 - pindah ke "tempat" dan "hidup" BARU...
01/11 - mula bertugas di tempat baru... ;)

p/s : fuhh... lepas tulis ni nampak macam tambah banyak la pulak... adeih!!!

8 ulasan:

Nur Aflah berkata...

Selamat bekerja keras. Semoga cepat dapat isteri. :-)

Zubli Zainordin berkata...

Selamat Bertugas PM ku.

Jika ada sirih yang lebih, faks kan ke gagang hamba.

Noriko.. berkata...

"hati-ku tidak ke mana2..hatiku hanya di bawah bayu.."

"(^_^)"

Madie berkata...

Palan2 mengatur ah bro.... Cantik suda Sandakan kita... huhuhh...
Nice place to stay at night..
"Sandakan Waterfront" a.k.a bagian belakang Gentingmas Mall.. huhuhhh..

Aboo berkata...

Rajooo!!!

Best tu,byk berjalann! Apa2 hal...KERJA DULU,KAWIN KEMUDIANNNN!!!


Hidup Jalan Terus...!!!

tajudin berkata...

nampaknya jadual begitu padat sekali berbanding pak menteri he he he...

Letting the time pass me by berkata...

Masih Aku Terasa... ingat lagi tahun 80an (1989 kalau tak silap), performing this song with my band.. I play the guitar and keyboard, my friend Bob (now he is a Dr. in Computer Science on the Bass), Ruziman on vocals.. I just cannot remember exactly the guy who played the drum, because the drummer is not our original band member, a replacement because our drummer has some problems..

nice posting...

yanti berkata...

askm mr.laxmana.

dari schedule u i tertanya2...u kerja apa ekk? sibuk gaban hehehhe..mcm schedule pak lah...anyway take care ;)

regards,
yanti
www.rosyanti.blogspot.com
www.loadpoint.blogspot.com

Meniti Titian Usang

MY LATEST ARTICLE !!!

Puncakmaya * The House of Balance Living

Terkini Dari Sidang Parlimen MAYA

Itu Ini Begitu Begini Nur Aflah

Macam-Macam Isham Tukar Tiub

Dari Seorang Tukang Tarik Beca

Ceritera Husin Lempoyang

Jom Lepak Jap !!!

Serpihan Daulah SULU