Scroller's Quote

"its ME... and only ME... coz the rest is HISTORY..." -peace-

Sabtu, 19 Julai 2008

MANUSIA PALING BERPENGARUH DI DUNIA : 10 senarai teratas

1ST : DALAI LAMA untuk gambar sila klik di sini

2ND : VLADIMIR PUTIN untuk gambar sila klik di sini

3RD : BARACK OBAMA untuk gambar sila klik di sini

4TH : HILLARY CLINTON untuk gambar sila klik di sini

5TH : JOHN Mc CAIN untuk gambar sila klik di sini

6TH : HU JINTAO untuk gambar sila klik di sini

7TH : GEORGE W. BUSH untuk gambar sila klik di sini

8TH : JACOB ZUMA untuk gambar sila klik di sini

9TH : ANWAR IBRAHIM untuk gambar sila klik di sini

10TH : KEVIN RUDD untuk gambar sila klik di sini

(senarai penuh 100 manusia paling berpengaruh di dunia)

3 ulasan:

qaseh berkata...

hmmm..
menarikk...ada idea ranking ini dibuat berhujahkan apa?faktor apa yang diambilkira?

sekadar ingin tahu..=)

Laxmana berkata...

salam qaseh...

1st of all, thanx to visit my blog yg masih 'mentah' ni.

to be honest, saye ade try jugak nak hubungi TIME magazine editor dan nak tanye pasal tu...tapi apakan daya, saye tak mendapat jawapan yang kita sam2 mahukan tu...

hmm ntah la, atas faktor apa yang diambilkira. but dunwori, saye akan terus cari sebab tu.

and satu lagi...pasni nak wat senarai lelaki paling berpengaruh di Malaysia... bleh bagi pendapat? ;)

qasih... berkata...

wat la...bagus tuh!tp smber mn nak dpt ek..

lagi 1 ranking bloggers paling b'pengarh ok jgk..hehehe..

Meniti Titian Usang

MY LATEST ARTICLE !!!

Puncakmaya * The House of Balance Living

Terkini Dari Sidang Parlimen MAYA

Itu Ini Begitu Begini Nur Aflah

Macam-Macam Isham Tukar Tiub

Dari Seorang Tukang Tarik Beca

Ceritera Husin Lempoyang

Jom Lepak Jap !!!

Serpihan Daulah SULU