Scroller's Quote

"its ME... and only ME... coz the rest is HISTORY..." -peace-

Khamis, 18 September 2008

RM 50 Juta !!!


Senarai Penerima Duit Raya Daripada Aku Yang Bermurah Hati !!!

18 ulasan:

FirAzzurri berkata...

salam beb.. aku rasa aku lah penerima yg selayaknya bagi duit raya 50juta hang...hahaha.. nak tau apasai..?? tadi masa aku tgh dok jengok blog hang... aku tgk sebelah kat jumlah visitors ko.. aku pengunjung yg ke
7777.. pergh... no favrote aku beb.. trus aku print screen...;-) so apa lagi beb... hulur la duit rayeee.... ;-)

anakmalaysia berkata...

Murah hati... sorang 50juta... berapa trillion habis?

Aboo berkata...

Rajjooo!

rm50juta?

First benda gua buat adalah...Tulis surat berenti keje!Huhuhuhu...

Byk duit pun, kena jimat...Bro!

Roger!

perfectwater75 berkata...

Salam!
ayoyo! samy vellu kalau tahu sdr beri 50 juta tobat dia tak bertanding PRU 12....

hehehe!

PENDEKAR berkata...

thanx bro... aku ingat nak buat banner besar2 tulis; "AKU DAH BOSAN DENGAN PERPECAHAN". pas tu letak kat depan parlimen.

729 NO ISA! berkata...

Mcmane aku nak claim duit aku sebanyak 50 juta hengget tue?

tajudin berkata...

Allah hu Akbar! terimakasih kerana sudi bagi duit raya kat kawan ni... tq tq. kawan akan guna sebaik mungkin...

(awat tak mintak no bank?)

bumilangit berkata...

tuan punya blog, saya takmau 50juta hingget. banyak sangat.

cuma tolong bayarkan loan keta, loan peribadi, bil tepon, sewa umah, pampes anak -satu m satu l, susu anak-satu dugro satu lagi mamex, bil broadband (ko nak list penuh ke?)

Nur Aflah berkata...

Terima kasih banyak-banyak.

Kerajaan Rakyat berkata...

Salam,

Allah hu Akbar!,
Banyak tuuu.
Terima kasihlah bebanyak.

tajudin berkata...

lupa nak habaq, duit yang disedekah kat kawan ni, kawan ambik bulat-bulat. nak jugak kawan bagi kat orang yang jenguk blog kawan he he. tq k.

Laxmana berkata...

Salam semua... First of all, Selamat Hari Raya!!! Hehe... Tak sabar jer rasenyer...

to Firazzurri :
7 tu no favret gua jgk bro! hahaha!

to anak Malaysia :
harta Tuhan ging, mesti dibagi2... (slang Sabah nih)

to aboo :
bro, lu bleh kawen 4 orang dengan 50 juta hengget tu bro... hahaha! dunwori, gua tak cakap kat Lady Dark beb! heh!

to Perfectwater :
hahaha! gua rase bro, name 'vellu' tu dah expired kut... kan? iye ker?

to pendekar :
heh! benda yang terlintas di benak ramai orang, terutamanya mutakhir ini... welcome bro...

to whitenaval :
nak claim kene pg pej pos and tunjuk IC bro... hahaha

to tajudin :
ambik jer bro... sekarang tak perlu no akaun dah... hahaha

to bumilangit :
mak aih! 50 juta hengget tu cukup untuk lu bayor semua tanggungan lu tu beserta 7 keturunan lagi wooo... gua taknak la list tu beb... penat mikirnyer... heh!

to Nur Aflah :
no problem at all sis... heh!

to kerajaan rakyat :
welcome... welcome...

to all :
Salam 'Idilfitri... Maaf Zahir dan Batin...

yanti berkata...

pakcik kayoo!! hehhehe...tahun nih la tahun paling kayoo buek pakcik...tima kasih diucapkan pada tukang cop duit kita en laxmana ...murni sungguh hati mu...hahahhaha 50 juta hengget tu ...sapa nak bagi kakkakkaa...semoga murah rezeki & Selamat Hari Raya yer en laxmana kakkaa

regards,
yanti
www.loadpoint.blogpsot.com
www.rosyanti.blogspot.com

Laxmana berkata...

Hah! Lambat amik Yanti... Nasib baik tak expired lagi... heheh!

Thanx for the prayer... Ameen...

Daus berkata...

gua punya 50 juta tu lu tolong sedekahkan kat fakir miskin sama orang2 yang memerlukan boleh tak?

gua tak biasa pegang duit byk2 ni..takut jadi takbur..haha

Laxmana berkata...

to daus :

peh! memang lain macam je lu beb sepanjang bulan pose nih! insaf... insaf...

InsyaAllah, gua akan tunaikan permintaan lu, tapi, lu tanak amik sket ke? amik le, buat hantaran kawen ker... kah kah kah!

Harimau-Menaip berkata...

Cit! Hang tak bagi aku sikit ke?

Ibnurashidi berkata...

salam sahabat.

wah ada duit raya plak..

nak sikit tak lehke?leh kita exchange link ni..

Meniti Titian Usang

MY LATEST ARTICLE !!!

Puncakmaya * The House of Balance Living

Terkini Dari Sidang Parlimen MAYA

Itu Ini Begitu Begini Nur Aflah

Macam-Macam Isham Tukar Tiub

Dari Seorang Tukang Tarik Beca

Ceritera Husin Lempoyang

Jom Lepak Jap !!!

Serpihan Daulah SULU

Site's Museum